ANVÄNDARVILLKOR

ALLMÄNT
Denna hemsida ägs och drivs av företaget Baby Base Clothing Sweden AB (kan även refereras till ”BABYBASE”, ”oss” eller ”vi”) med organisationsnummer 559253-8028.

BABYBASE erbjuder denna hemsida, inklusive all information, verktyg och tjänster som är tillgängliga från denna hemsida till dig (kan även refereras till ”du”, ”kund” eller ”användare”), under förutsättning att du accepterar alla villkor, policyer och information som anges här.

Genom att göra en beställning eller besöka vår hemsida godkänner du att följa BABYBASE’s användarvillkor, fraktpolicy, returpolicy samt integritetspolicy. Vänligen läs igenom dessa villkor noggrant och försäkra dig om att du förstår dem.

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor när som helst. Det är ditt ansvar att kontrollera denna sida regelbundet för ändringar. Du kan när som helst granska den senaste versionen av användarvillkoren på den här sidan. Frågor om användarvillkoren ska skickas till oss på info@babybaseclothing.com.

VILLKOR FÖR ONLINEBUTIK
Genom att godkänna dessa användarvillkor bekräftar du att du är minst 18 år eller har din vårdnadshavares tillstånd och att du kommer att följa de allmänna villkoren. Du får inte använda våra produkter för något olagligt eller obehörigt syfte och du får inte överföra några virus eller någon kod av destruktiv natur.

ALLMÄNNA VILLKOR
Vi förbehåller oss rätten att neka service till någon av någon anledning när som helst. Till exempel om vi inte kan hantera din betalning, om en produkt är slutsåld eller vid misstanke om att ett köp är utfört för kommersiellt syfte. Du samtycker till att inte reproducera, duplicera, kopiera, sälja, återförsälja eller utnyttja någon del av tjänsten, användning av tjänsten eller tillgång till tjänsten eller någon kontakt på hemsidan genom vilken tjänsten tillhandahålls, utan uttryckligt skriftligt tillstånd från oss.

PRODUKTER
BABYBASE strävar efter att så exakt som möjligt visa färger, produktbeskrivningar och storleksmått på våra produkter till våra kunder. Vi kan dock inte garantera att din datorskärms visning av färger kan vara helt korrekt. Vi förbehåller oss rätten att begränsa kvantiteterna av produkterna som vi erbjuder. Alla beskrivningar av produkter eller produktpriser kan ändras när som helst utan föregående meddelande. Produkterna som är tillgängliga genom denna hemsida är föremål för retur eller byte endast i enlighet med vår returpolicy.

ORDER
När du gör en beställning på vår hemsida omfattas du av dessa användarvillkor. Innan du lägger order på vår hemsida, kontrollera all information då det inte är säkert att ändringar kan göras efter att en beställning är genomförd. När du lagt din beställning kommer en orderbekräftelse att skickas till den mailadress som har angetts vid beställningen. Vi förbehåller oss rätten att neka din eller dina beställningar hos oss, till exempel vid misstanke att beställning har gjorts utifrån kommersiella ändamål eller om en produkt är slutsåld. I händelse av att vi gör en ändring eller avbryter en beställning kan vi försöka meddela dig genom att kontakta e-postadressen och / eller faktureringsadressen / telefonnumret som angavs när beställningen gjordes. Du samtycker till att tillhandahålla aktuell, fullständig och korrekt köp- och kontoinformation för alla köp som görs i vår butik. Du samtycker till att omedelbart uppdatera ditt konto och annan information, inklusive din e-postadress och kreditkortsnummer och utgångsdatum, så att vi kan slutföra dina transaktioner och kontakta dig vid behov.

PRISER OCH BETALNING
Priserna som anges på vår hemsida inkluderar mervärdesskatt. Eventuell tillkommande fraktkostnad för aktuellt leveranssätt visas i kassan innan ett köp slutförs. Priserna för våra produkter kan ändras utan föregående meddelande. Erbjudanden såsom ”2 för 249kr”, innebär att du får en rabatt vid köp av ett visst antal varor. Om du vill göra en retur vid ett sådant paketerbjudande innebär det att du behöver betala ordinarie pris för den vara du behåller. BABYBASE förbehåller sig rätten att ändra priser, och/eller återkalla erbjudanden eller rabatter när som helst utan föregående meddelande. Vi accepterar betalningar genom Visa, Mastercard, American Express, Maestro, UnionPay, Klarna och Apple Pay.

LEVERANS
Vi arbetar för att leverera din order så snabbt som möjligt och skickar den inom 1-3 arbetsdagar. Från att en vara lämnat vårt lager är leveranstiden ca 1-3 arbetsdagar. Tiden för leverans är beroende av val av fraktalternativ och slutdestination. Just nu levererar vi endast inom Sverige. Vi skickar dina beställningar med DHL eller Postnord beroende på ditt val i kassan när du lägger din order. Vi förbehåller oss rätten att i enskilda fall ändra fraktalternativ efter att en beställning är gjord under förutsättning att det inte medför någon ökad kostnad för dig som kund. Ett sådant exempel kan vara vid väldigt små beställningar då mått och vikt inte överensstämmer med den kravspecifikation som gäller för aktuellt ombud. Vid vissa perioder såsom vid kampanjer eller perioder av höga ordervolymer kan leveranstiden vara längre än normalt. Priset för frakten uppgår till 49 kr vid leverans med Postnord och 59 kr vid leverans med DHL. Vid beställningar över 499kr är frakten kostnadsfri. 

EJ UPPHÄMTADE PAKET
Om du inte hämtar ut ditt paket hos aktuellt ombud tar vi ut en administrationsavgift på 200kr samt tillkommande fraktkostnader för retur av paketet till avsändaren.

RETURER OCH BYTEN
Från och med att du mottagit din beställning har du 14 dagar returrätt. För godkänd retur måste alla produkter vara i samma skick som när de erhölls av dig. Returnerade produkter accepteras om de inte är använda, tvättade eller hanterats vårdslöst. Samtliga prislappar, etiketter, bilagor och originalförpackningar ska sitta kvar och skickas med. BABYBASE är inte ansvariga för returer till dess att de inkommit till vårt lager. Vänligen spara därför alltid kvitto och/eller försändelse-ID från aktuellt postombud så att varan kan spåras fram till vårt lager. OBS returrätt eller bytesrätt gäller ej på reavaror eller presentkort. 

För att göra en retur, maila oss på info@babybaseclothing.com med ordernummer och namn på den/de varor du vill returnera. Därefter mailar vi dig en returfraktsedel samt vidare instruktioner för hur och var du ska skicka ditt paket. Spara ditt inlämningskvitto efter du lämnat in paketet hos aktuellt postombud. Vi kan tyvärr inte ta emot varor som skickas tillbaka till oss utan att först ha genomgått returprocessen.

För att byta en vara, gör en retur av varan som du vill byta genom att följa instruktionerna för retur ovan. Lägg därefter en ny order med den produkt du vill byta till.

ÅTERBETALNING
När vi har mottagit och godkänt din retur får du ett bekräftelsemail från oss och vi kan hantera din återbetalning. Vid godkänd retur tillämpas full återbetalning exklusive kostnad för returfrakt som dras från återbetalningsbeloppet. Returfrakten uppgår till 69kr. Återbetalningen skickas till den ursprungliga betalningsmetoden. Från det att vi har mottagit, godkänt och hanterat din retur kan det ta ca 14 dagar innan återbetalningen finns på ditt konto.

REKLAMATION
Om du erhållit fel vara, en skadad vara eller om du saknar en vara, vänligen maila oss på info@babybaseclothing.com med ordernummer, foto på varan och beskrivning av vad som är fel. Gör detta så snart som möjligt från att du upptäckt felet så hjälper vi dig. Vi strävar alltid efter att leverera en ny produkt till dig. Om produkten är slutsåld erhåller du full återbetalning.

FORCE MAJEURE
Vid force majeure har varken BABYBASE, eller du som kund skyldighet att fullfölja de förpliktelser som uppkommit enligt dessa villkor. Exempel på sådana händelser kan vara naturkatastrofer, sjukdom, strejk, krig eller andra oförutsedda händelser utanför vår kontroll.

PERSONLIG INFORMATION
Personlig information via butiken regleras av vår integritetspolicy.

VARUMÄRKE
Alla immateriella rättigheter som visas på hemsidan tillhör BABYBASE. Det är förbjudet att använda eller kopiera varumärken, bilder, videor, namn, design eller annat innehåll från hemsidan utan skriftligt godkännande från BABYBASE.

GÄLLANDE LAG
Dessa användarvillkor ska regleras av och tolkas i enlighet med svensk lag.